Fitoterapia

La fitoteràpia és refereix a l´utilització de les plantes i dels productes d’origen vegetal amb finalitat terapèutica, ja sigui per prevenir, atenuar o curar un estat patològic.

Dietoteràpia i nutrigenetica

Què és la dietoteràpia? Els aliments són la nostra millor medicina. Tan sols cal saber com cuinar-los i combinar-los entre sí. Alimentació conscient y nutrigenetica.

Estudis genetics

Col·laborant amb el Laboratorio BioInnove oferim proves genètiques i biomèdiques, per ajudar a conèixer el seu cos des del seu ADN i els riscos de desenvolupar malalties

Teràpia fisico vascular

Gracias a la microcirculación a salut dels petits vasos, els capil·lars, permet que les cèl·lules estiguin ben nodrides, ben oxigenades i ben netes de deixalles metabòlics. 

NOVETAT
ressonància magnètica

Vols saber com ressonància magnètica Mora pot millorar la teva vida?

La ressonància magnètica és una prova d’imatge que permet visualitzar l’interior d’una zona del cos i permet diagnosticar o valorar l’estat de salut d’un pacient.

TESTIMONIALS
BIORESONANCIA
benestar per als teus gens

Què pots testar amb la bioressonancia magnètica Mora

Geopatías, Electro estrés, Acidosis / alcalosis, Cicatrices, disbiosis, alergias e intolerancias alimentarias, estrés por metales, carencia de vitaminas u oligoelementos, estrés por vacunas, estrés medioambiental, agentes patógenos (bacterias, virus, parásitos), degeneración del tejido (quiste, tumores benignos y malignos), alteraciones hormonales, alteraciones psíquicas, …

20

Més de 20 proves genètiques disponibles

Parlem i junts trobarem la millor fórmula per a tu!