Avui comença per tu

Els nostres serveis

Salut i Benestar és un centre d´educació, prevenció i predicció personalitzada de l´autogestió de la salut, el benestar i l´abordatge de la malaltia.

Fitoterapia

La fitoteràpia és refereix a l´utilització de les plantes i dels productes d’origen vegetal amb finalitat terapèutica, ja sigui per prevenir, atenuar o curar un estat patològic.

Dietoteràpia i Nutrició

La dietoteràpia es basa en la prevenció i curació de les malalties o l’eliminació dels seus símptomes, a través dels aliments que ingerim o eliminem en una dieta.

Teràpia físico vascular

La salut dels petits vasos, els capil·lars, permet que les cèl·lules estiguin ben nodrides, ben oxigenades i ben netes de deixalles metabòlics. Així, tot el teu cos tindrà l’energia necessària per expressar tot el seu potencial de salut i benestar.

Proves genètiques

Col·laborant amb el Laboratorio BioInnove oferim proves genètiques i biomèdiques, per ajudar a conèixer el seu cos des del seu ADN i els riscos de desenvolupar malalties cardiovasculars, autoimmune,  etc.

La vida es cambio, el crecimiento es opcional

LA TEVA SALUT

Comença avui a millorar la teva qualitat de vida!

Salut i Benestar és un centre d´educació, prevenció i predicció personalitzada de l´autogestió de la salut, el benestar i l´abordatge de la malaltia.

Amb la col·laboració de l’Laboratori BioInnove i la prestigiosa marca de teràpia Bemer oferim una gran gamma de serveis per millorar el més important: la vostra qualitat de vida des de les primeres sessions.

T’ajudem des del primer moment marcant alternatives ajustades a la teva butxaca però pensades en les teves necessitats reals, urgents i actuals.

Estàs a punt per canviar la teva vida?

Deixa enrere la medicació innecessària moltes vegades, les males dietes que et treuen anys de vida i qualitat de vida, millora donant petits canvis en la teva vida amb la nostra ajuda.